• Home
  • Știri
  • Cum îl așteaptă Gina Pistol pe Smiley acasă. „Acum vin!”

Cum îl așteaptă Gina Pistol pe Smiley acasă. „Acum vin!”

Gina Pistol a publicat pe Instagram un videoclip surprins în timpul unei ședințe foto sexy. În descrierea postării, fosta prezentatoare „Chefi la cuțite” a spus că așa își așteaptă soțul, respectiv pe Smiley, acasă. În doar o oră de la publicare, videoclipul are peste 3.000 de aprecieri.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. Doi ani mai târziu, pe 9 martie, solistul și prezentatoarea TV deveneau părinții unei fiice, Josephine Ana. Cuplul s-a căsătorit anul acesta, pe 27 mai.

Gina Pistol: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă”
Recent, în mediul online, Gina postat un videoclip din timpul unei ședințe foto sexy. În filmare, prezentatoarea TV poartă o cămașă albă oversized peste un body nude și un choker cu cristale. În descrierea postării, Gina scris: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă. Abia aștept să vă arăt și vouă pozele de la ședința asta foto”.

În secțiunea de comentarii a postării, Smiley a scris: „Acum vin!”. Solistul și prezentatoarea TV formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Deși sunt în continuare discreți în privința vieții de familie, Smiley și Gina sunt mult mai prezenți și deschiși pe rețelele sociale.

Când relația lor de prietenie s-a transformat într-una de cuplu, Ginei Pistol i-a fost greu să se obișnuiască cu stilul de viață al lui Smiley. Ba mai mult, prezentatoarea TV a vrut, la un moment dat, să se despartă de antrenorul de la „Vocea României”. S-a răzgândit, desigur, iar acum ea și artistul au împreună o familie frumoasă.


Distribuie