• Home
  • Știri
  • De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf. Adevărul s-a aflat abia acum

De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf. Adevărul s-a aflat abia acum

În cazul divorțului lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan se cunoaște situația și se știe foarte bine că s-a terminat cu scântei. Un lucru mai puțin cunoscut este că și prima despărțire a lui Reghecampf de Mariana Pfeiffer a fost asemănătoare.

Situație asemănătoare în ambele divorțuri pentru Laurențiu Reghecampf
Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer, stabilită acum în Germania, a dezvăluit că divorțul lor a venit după ce antrenorul a aflat că Anamaria Prodan era însărcinată cu Bebeto. Curioasă asemănare, dar și Anamaria Prodan a fost părăsită în mod similar.

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele.

Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan a spus și ea ce știe despre situație
Anamaria Prodan a confirmat că știa că antrenorul era divorțat de Mariana Reghecampf și că cei doi erau separați de mult timp. Dar, de fapt, cei doi nu divorțaseră oficial. Asemenea primei soții, Mariana, Anamaria Prodan a remarcat că Reghecampf a procedat în mod similar și cu ea.

„Eu știam că este divorțat și nu are niciun fel de legătură cu Mariana Reghecampf, după care am aflat că erau separați de foarte multă vreme, dar nu divorțaseră.

Au divorțat, într-adevăr, cu mare scandal la vremea respectivă pentru că nu a vrut să îi lase nimic. Îi luase și ei tot. Atunci, în ani am înțeles problema. (…)

Acesta este caracterul lui Laurențiu. Exact cum spune și Mariana, așa a făcut și cu ea, identic”, a precizat Anamaria Prodan.

De mai bine de doi ani, Laurențiu Reghecampf formeză un cuplu Corina Caciuc, femeia care îl va face iar tătic. De curând, tânăra a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la mai bine de un an de când l-a adus pe lume pe micuțul Liam.

În cadrul unui podcast, antrenorul mărturisea că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții, iar Corina Caciuc este femeia care îl împlinește din toate punctele de vedere.


Distribuie