• Home
  • Știri
  • Divortul anului in Romania! I-a spus adio dupa 10 ani de mariaj. Vedeta a rupt tacerea, e oficial

Divortul anului in Romania! I-a spus adio dupa 10 ani de mariaj. Vedeta a rupt tacerea, e oficial

Divortul anului in Romania! Oana Zavoranu a dat vestea. Alex Ashraf (35 de ani) si Oana Zavoranu (50 de ani) au hotarat sa puna capat casniciei lor! Relatia lor de zece ani s-a destramat, iar Oana Zavoranu, supranumita „Querida,” este din nou singura!

Vedeta a anuntat la Antena Stars ca este in mod oficial o femeie libera si ca are de unde alege! Ba chiar a anuntat ca ii asteapta pe pretendenti.

„Sunt in sfarsit o femeie libera care are de unde alege… Asta sunt eu… expansiva si cu chef de viata si iubire multa. Sa vina pretendentii, glumesc. Sa dati anunt ca sunt libera si disponibila. O sa va ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Intrebata cum a ajuns el sa dea divort de ea si nu invers, vedeta a facut o gluma pe acest subiect delicat din viata sa si a explicat faptul ca s-a gandit sa-l lase si pe sotul ei sa faca ceva in aceasta viata.

„Pentru ca l-am lasat si pe el sa faca ceva in viata asta! Important e ce fac eu, nu altii… altii sunt cantitate neglijabila, eu sunt vedeta”, a mai adaugat aceasta.

Cei doi au petrecut o frumoasa vacanta impreuna in luna august.
La acea vreme, Oana dadea de inteles ca au reusit sa isi rezolve problemele si ca lupta in continuare pentru casnicia lor.

„Noi Doi. Cand dragostea este adevarata nu exista nimic sa o poata invinge ! Ea muta muntii din loc, vindeca orice boala si face sa treaca orice suferinta. Nu mai traiti zilnic ce vi se inoculeaza parsiv si aberant ci ceea ce este profund, sanatos si de bun gust.

Falsitatea, promiscuitatea, decaderea intelectuala si trupeasca, sunt cele mai la indemana si promovate in ziua de azi de elitele care conduc turmele orbite si asurzite, pe care din pacate nu are nimeni interesul sa le trezeasca…in fine… Iubiti-va sotii si sotiile, familiile, animalutele , tot ce e iubire in forma cea mai pura si in profunzime, pentru ca familia , adica familia traditionala, este nucleul care se doreste cel mai cu ardoare distrus” – scria cu acea ocazie, Oana Zavoranu, pe o platforma de social media.

Ce au de impartit Oana Zavoranu si Alex Ashraf dupa divort.
Acum, cei doi soti sunt nevoiti sa imparta bunurile pe care le au. Iata ce au de impartit dupa separare. Vedeta si sotul ei detin o clinica medicala.

Oana Zavoranu si Alex Ashraf trebuie sa imparta averea pe care o au impreuna si asta pentru ca cei doi soti au ajuns la divort. Bunurile pe care vedeta le are sunt achizitionate cu banii pe care aceasta i-a mostenit de la mama ei, Marioara Zavoranu. Mostenirea femeii care i-a dat viata nu se imparte, insa, cu toate acestea, atunci cand vedeta a cumparat clinica medicala, aceasta i-a dat si partenerului ei de viata actiuni importante din firma. La cumpararea firmei, Oana Zavoranu l-a facut pe sotul ei proprietar.


Distribuie