• Home
  • Știri
  • Doliu în lumea medicală din România! A murit un cunoscut medic român

Doliu în lumea medicală din România! A murit un cunoscut medic român

Doliu în lumea medicală din România! Un mare medic din România s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani! Comunitatea medicală este în doliu.

Doliu în lumea medicală din România! A murit un cunoscut medic român

Doliu în lumea medicală din România! Un mare medic din România s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani! Comunitatea medicală este în doliu.

Doliu în lumea medicală! A murit medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc

Doliu în lumea medicală românească! Reputatul medic Cristian-Eugen Popescu Blanc s-a stins din viață la vârsta de numai 48 de ani. Doctorul era cunoscut pentru activitatea sa în cadrul Spitalului Municipal din Arad. Totodată, el colabora și cu alte clinici private din localitate.

Potrivit primelor informații, el a decedat din cauza epuizării, lucru care dovedește condițiile dificile de muncă ale medicilor din România!

Primii care au observat dispariția lui au fost colegii de muncă, după ce medicul nu s-a prezentat la serviciu. Acesta a fost un lucru cu atât mai ciudat cu cât medicul era extrem de dedicat meseriei și nu lipsea niciodată. Potrivit presei locale, medicul a făcut infarct și a fost găsit fără suflare în casa lui.

Cristian-Eugen Popescu Blanc se specializase pe chirurgie generală însă în ultimii ani era și rezident pe urologie. Cu doar două zile înainte de deces, medicul își salvase un pacient printr-o operație complexă.

Colegii săi au transmis mesaje de condoleanțe.

„Este o veste care ne-a surprins pe toți. În urmă cu două zile era în sala de operație, a operat un pacient… Am rămas fără cuvinte, Dumnezeu să-l ierte”, spune un coleg al medicului Cristian Popescu Blanc.

Un alt apropiat al medicului a transmis pe Facebook:

„Rămâne o veșnică întrebare. De ce oamenii buni ne părăsesc atât, dar atât de devreme!?! Omul care îți zambea până în suflet! Omul și prietenul care a crezut în mine! Atâta sfaturi și încurajări spuse între 4 ochi au să rămână veșnic gravate în sufletul meu! Nu mai departe de ieri îmi dădeai curaj … astăzi… tăcere de mormânt! Drum lin către Dumnezeu, om drag mie!”, a scris el, potrivit RTV.


Distribuie