• Home
  • Știri
  • DOLIU la Chefi la cuțite! A MURIT la doar 51 de ani!

DOLIU la Chefi la cuțite! A MURIT la doar 51 de ani!

Aflat în Japonia, Rikito Watanabe, simpaticul asistent de la Chefi la cuțite, le-a dezvăluit fanilor din social media, cu durere, că mama lui a murit la doar 51 de ani. După cum dezvăluise chiar el cu ceva timp în urmă, femeia se lupta cu dependența de alcool.

Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit la doar 51 de ani, iar tânărul este în stare de șoc, după cum le-a mărturisit fanilor din social media, în momentul în care le-a dat trista veste.

De ceva timp, Rikito se afla în Japonia, unde mersese pentru a-i fi alături mamei sale. Aceasta fusese internată într-un centru din cauza dependenței de alcool.

Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit
Rikito Watanabe este devastat de pierderea mamei sale, care, la doar 51 de ani, a încetat din viață în urmă cu trei zile. Aceasta fusese internată într-un centru special și, cu toate că părea a se simți mai bine, deznodământul trist s-a produs. Șocat, Rikito, care venise special pentru mama lui în Japonia, după o lungă perioadă în care nu și-a vizitat familia, le-a dat fanilor trista veste.

„Rest in pace mama… cu vârstă de 51 de ani. 13.10.2023. Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc și de asta eu sunt plecat în Japonia. Mulțumesc frumos pentru toate mesajele, apreciez mult de tot. Doar că mental încă nu sunt prea bine, revin în câteva zile. PS: Tot timpul nu uitați să spuneți „Te iubesc’, „Mulțumesc’ și dacă ai făcut o greșeală „Scuze’ părinților. Poate că pare mult, dar este cu dragoste, te rog frumos să înțelegi că eu eram copil și nu înțelegeam înainte. Dar după pierdere…Am înțeles cu tot capul și corpul’, a scris Rikito Watanabe, pe Instagram, unde a și postat o poză cu el și cu mama lui.

Rikito a dezvăluit că mama lui se uita la chefi de la cuțite, chiar dacă nu înțelegea nimic, o bucura să-și vadă fiul la televizor. Asistentul de la Chefi la cuțite și-a încheiat mesajul cu o declarație emoționantă pentru cea care i-a dat viață.

„Când era bolnavă, mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 la care am fost eu. Doar că ea nu știe limba română deloc, dar a râs și eram bucuros de mine. Am vrut să meargă în vacanță, în România, oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul și inima’, a mai spus Rikito Watanabe, pe Instagram.


Distribuie