• Home
  • Știri
  • Florin Dumitrescu, anunţ surprinzator: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Florin Dumitrescu, anunţ surprinzator: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Florin Dumitrescu a dat vestea pe internet, fără a mai ține cont de nimic. Fanii s-au speriat până au aflat despre ce este vorba, de fapt

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România, care a devenit cunoscut publicului larg datorită show-ului de la Antena 1, Chefi la Cuțite. Acolo oamenii au avut ocazia să descopere cât de carismatic este și ce personalitate interesantă are. Și Cristina Sima a descoperit ce calități are Florin Dumitrescu, motiv pentru care în urmă cu nouă ani a decis să își unească destinele cu acesta pentru totdeauna.

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, a făcut un anunț surprinzător despre divorț pe internet. Deși mulți fani s-au alarmat, nu este vorba despre vreo despărțire pe plan amoros. Ce a vrut să spună, de fapt, celebrul chef.

Recent, Florin Dumitrescu a făcut un anunț pe pagina sa personală de Facebook, referitoare la faptul că a hotărât să „divorțeze”. Mai exact, Florin Dumitrescu a ales să excludă câteva alimente din regimul său în perioada următoare. Însă, decizia a fost comunicată într-o notă de umor, susținând că va „divorța” de câteva alimente.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris fostul jurat de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez și eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus și eu de mult timp, dar tentația?”/ „Cea mai bună alegere pentru a avea un stil de viață sănătos. Succes”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea bucătarului.

Anunț senzațional făcut de Florin Dumitrescu după 9 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat în viața juratului de la „Chefi la cuțite”
Florin Dumitrescu a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu un deceniu, datorită rolului său de jurat în emisiuni culinare de televiziune. Pe lângă cariera de succes, celebrul chef se mândrește cu o familie fericită și împlinită. Simpaticul jurat de la Chefi la Cuțite a cunoscut-o pe soția lui, Cristina, în urmă cu 13 ani. De atunci sunt de nedespărțit, iar la scurt timp s-au mutat împreună. Cererea în căsătorie a venit după trei ani de relație, iar în anul 2013 s-a născut primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, iar în aprilie 2015 a venit pe lume și Mia.

Recent a fost aniversarea acestora, iar celebrul bucătar a transmis un mesaj extrem de emoționant cu privire la relația lor. Cu toate că anii au trecut, iubirea dintre ei a rămas la fel de puternică.

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat cheful la Antena Stars.

Potrivit lui Florin Dumitrescu, cei nouă ani pe care i-a petrecut alături de Cristina Sima au fost o aventură continuă, iar aceștia încă își propun să construiască lucruri frumoase împreună. Scopul lor este să creeze mereu amintiri de vis și să le păstreze în suflet.

„Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie! La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, spunea chef Dumitrescu pe rețelele de socializare.


Distribuie