• Home
  • Știri
  • Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul „Matei Balș” din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor

Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul „Matei Balș” din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor

Actorul Florin Piersic a fost transferat, marți seara, de la Institutul Inimii din Cluj Napoca, la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD.

După transferul la București, Florin Piersic este în stare stabilă și se află internat pe o secţie normală, nu la Terapie Intensivă, potrivit News.ro.

Florin Piersic urmează tratament cu antibiotic pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat. Decizia transferului a fost luată de medici, împreună cu actorul şi familia.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat pe data de 29 aprilie, la genunchi, la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Medicii au spus atunci că totul a decurs bine, iar Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială din spital.

Conform Antena 3, Florin Piersic urmează la Matei Balș tratament cu antibiotic tocmai pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciati actori români, a împlinit pe 27 ianuarie vârsta de 88 de ani. Atunci, acesta a transmis și un mesaj pe contul său de Facebook.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile se învârte contorul și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște… vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, a unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a vă ști în fața micului ecran(…) Norocul meu că sunt mare… la propriu… ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți”, a scris actorul.


Distribuie