• Home
  • Știri
  • Gabi Bădălău a primit acces limitat la card. Mama afaceristului i-a verificat extrasele de cont, din timpul relației cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a primit acces limitat la card. Mama afaceristului i-a verificat extrasele de cont, din timpul relației cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au tot certat și împăcat de mai multe ori, în timpul relației lor care durează de doi ani. Ultima dată, și-au mai dat încă o șansă, ba chiar s-au mutat împreună, și au părut cât se poate de dispuși la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru.

Gabi Bădălău apare, destul de des, la petreceri de fițe, iar cheltuielile sunt pe măsură. Astfel, părinții i-au luat cardul la control și au fost surprinși să vadă pe ce anume se duc banii.

Gabi Bădălău a primit acces limitat la card
Afaceristul a primit acces limitat la card, potrivit Fanatik, care a documentat informațiile. Rodica Bădălău, mama omului de afaceri, a fost cea care a verificat extrasele de cont și, totodată, a luat o decizie neașteptată. Potrivit sursei citate, mama lui ar fi observat cum cele mai mari cheltuieli s-au făcut din timpul relației cu Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au tot certat și împăcat în ultimele două luni. Astfel, Rodica Bădălău a decis să-i pună limită la card de 10.000 de lei la 24 de ore. Cu alte cuvinte, doar atât mai are voie afaceristul să cheltuie într-o zi.

Bianca Drăgușanu: „El este bărbatul pe care îl iubesc’
Deși relația celor doi a ieșit la iveală în urmă cu un an și jumătate, cei doi au avut parte de multe împăcări și despărțiri. Bianca și Gabi s-au tot certat și s-au împăcat, dar cu toate astea, situația este incertă. Se pare însă că blondina a decis să facă lumină în legătură cu relația ei.


Distribuie