• Home
  • Știri
  • Gabriela Cristea a recunoscut câți bani câștigă din televiziune. Ce a spus și despre soțul ei

Gabriela Cristea a recunoscut câți bani câștigă din televiziune. Ce a spus și despre soțul ei

Vedeta TV Gabriela Cristea a spus adevărul cu privire la câți bani câștigă acum din televiziune, veniturile din acest job fiind cam mici. Ce-i drept, în urmă cu mai mulți ani, pe când lucra la Kanal D, prezentatoarea TV era plătită regește. Acum, Gabriela Cristea susține că ea și soțul ei muncesc de dimineața până seara pentru a o duce bine.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au achiziționat recent o mașină care a stârnit controverse în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Gabriela Cristea a ținut să precizeze că ea și soțul ei muncesc de dimineața până seara pentru a avea o viață așa cum își doresc.

Gabriela Cristea a recunoscut câți bani câștigă din televiziune
Gabriela Cristea este des întrebată câți bani câștigă, având în vedere cariera sa din televiziune și activitatea de pe rețelele de socializare. În timp ce unii fani o invidiază pentru averea sa, alții cred că familia Cristea – Clonda o duce prost cu banii, așa că prezentatoarea TV a ținut să facă lumină în această situație.

Cum mulți internauți au fost curioși să afle „câți bani are, de fapt, Gabriela Cristea?”, soția lui Tavi Clonda nu a mai rezistat și a răbufnit când a venit vorba despre veniturile sale.

„Situația noastră financiară este extrem de interesantă pentru unii dintre voi, pentru că foarte mulți cred că noi avem așa bani căzuți din cer sau nemunciți. Ceea ce este total greșit. Pentru că atât eu, cât și soțul meu, de dimineață până seara, nu facem altceva decât să muncim și să ne agităm pentru ca viața noastră să fie mai frumoasă și mai productivă.

Și pentru asta avem nevoie să ne susținem unul pe celălalt. Acum, în funcție de ce publicație citești sau pe ce site te uiți, poți să afli despre noi, de exemplu, că suntem săraci lipiți pământului sau suntem foarte bogați, că suntem în faliment sau că nu știu ce resurse financiare fabuloase am avea”, a spus vedeta Antena Stars.

De asemenea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” susține că nu câștigă atât de mulți bani din televiziune precum își imaginează unii.

Gabriela Cristea are și alte resurse financiare
Totuși, vedeta TV a recunoscut că bunăstarea familiei sale este rezultatul direct al muncii depuse de ea și soțul ei. Iar asta se pare că le ocupă cam toată ziua. Mai mult, după cum a recunoscut că nu mai câștigă așa bine din televiziune, Gabriela Cristea a spus că are și alte resurse financiare. Iar tot ce câștigă este legal, cu taxele plătite la zi.

„Banii pe care noi îi avem sunt toți cu taxele la zi, pentru fiecare leuț, noi plătim taxe la stat și asta pentru că nu facem altceva decât muncă cinstită. În rest, ca niște oameni cu scaun la cap, mașinile pe care le avem sunt luate în leasing, adică plătim în fiecare lună câte o rată, mai avem și alte rate la bancă, nu vă gândiți că funcționăm altfel. Dragilor, în plan financiar nu ne dorim foarte mulți bani. Ne dorim foarte mult să ne plimbăm, să ne distrăm și să profităm unii de alții”, a mai spus Gabriela Cristea, pe contul de socializare.


Distribuie