• Home
  • Știri
  • Gabriela Cristea, dată afară printr-un mesaj: „Conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”

Gabriela Cristea, dată afară printr-un mesaj: „Conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai longevive prezențe de televiziune. Are un piblic fidel și face audiențe uriașe, însă cariera sa a fost umbrită de un episod umilitor. A fost dată afară fără prea multe explicații de una dintre televiziunile la care a lucrat.

Este una dintre cele mai urmărite vedete de televiziune, cu un public fidel. Gabriela Cristea (48 de ani) este moderatoarea emisiunii vedetă Mireasa-capriciile iubirii, de la Antena Stars. Până aici, vedeta a reușit o carieră în care a fost în prim plan la mai multe televiziuni. A prezentat diverse emisiuni cu audiențe importante, vizionate de milioane de români.

Și-a cucerit publicul prin deschiderea sa, grație stilul său transparent de a comunica. Deși a ajuns să aibă succesul la care a visat încă de la debutul pe sticlă, drumul Gabrielei Cristea a cunoscut și momente de cumpănă.

Pusă pe liber de Kanal D printr-un SMS

În urmă cu ceva ani, Gabriela Cristea a traversat un moment de cumpănă. A prezentat la Kanal D mai multe sezoane ale emisiunii Noră pentru mama. Ulterior, după ce formatul a fost preluat de Antena 1, sub numele Mireasă pentru fiul meu, Gabriela Cristea a fost anunțată pe neașteptate că a fost dată afară, potrivit Cancan.

A fost concediată doar printr-un SMS, de conducerea Kanal D, fiind nevoită pentru o perioadă să iasă din lumina reflectoarelor.
„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, afirma Gabriela Cristea, la acel moment.

Concedierea sa a avut loc în anul 2012, însă doar un an mai târziu vedeta bătea din nou palma pentru un nou format, Te vreau lângă mine.

Căsnicie fericită alături de Tavi Clonda

Pe plan personal, perioada scursă de atunci corespunde uneia înfloritoare. După eșecul căsniciei alături de regretatul Marcel Toader, se bucură acum de un mariaj plin de satisfacții alături de Tavi Clonda, fostul ei coleg de la Kanal D, cu care are două fetițe, Iris și Victoria. Acesta este mai tânăr decât soția sa cu 5 ani, dar diferența de vârstă nu a stat în calea fericirii lor.

„El este mai mic decat mine cu 5 ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea,

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……


Distribuie