• Home
  • Sănătate
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Zodiile binecuvantate cu noroc ceresc

Horoscop special cu Neti Sandu. Zodiile binecuvantate cu noroc ceresc

Horoscop 14 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de Sf. Parascheva. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Apare cineva care are ganduri serioase cu voi si o sa va bucurati de o comunicare buna, o sa va asortati pe mai multe planuri.

O sa va duceti la un eveniment festiv si o sa fie distractie, o sa va bucurati de revederea unor oameni de care v-a fost dor.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR
Vi se lanseaza invitatia sa va-ntalniti cu ai vostri si daca nu se poate azi, poate v-adunati maine, la un pranz sau la cina, depinde cum se va putea.

Poate le faceti o vizita unor persoane care n-o duc prea bine cu sanatatea si o sa fie un efort minim pentru voi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI
O iesire in doi, cu fiinta iubita, ar aduce o noua lumina asupra relatiei pe care-o aveti de ceva vreme si o sa se vada daca puteti ramane impreuna, sau nu.

Poate pregatiti o petrecere a copiilor ca sa va respectati o promisiune pe care le-ati facut-o si o sa fie animatie, o sa fie distractiv.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
Poate-i chemati pe prieteni, pe frati si surori ca sa-i cinstiti c-ati repurtat un succes, si trebuie sarbatorit ca sa va bucurati cu totii.

E posibil sa faceti cunostinta , la vreo petrecere, cu cineva care e interesat de voi, si poate iesiti la plimbare, va duceti la un spectacol.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU
O sa faceti program cu grupul de prieteni ca sa va dezmortiti, poate plecati impreuna pe undeva si o sa va sincronizati, ca sa va priasca plimbarea.

Poate va duceti la o cununie civila, religioasa si o sa va placa atmosfera, o sa fie distractie.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA
Apar de undeva niste bani, poate din propriile economii si o sa aveti de buzunar sa va duceti la shoping, la spectacol, sau intr-o statiune de agrement.

Poate stiti, deja, ce raspuns sa-i dati unui angajator care asteapta un semn de viata de la voi, unul afirmativ pare sa fie.

Horoscop special cu Neti Sandu– BALANTA
Noutati, care mai de care. Vine cineva la care nu v-ati fi asteptat, o sa primiti si cadouri, daca e ziua voastra de nastere, surprizele se tin lant.

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa fiti fericiti de aici incolo.

Citeste continuarea pe stirileprotv.


Distribuie