• Home
  • Știri
  • Iancu Sterp și Denisa Coțolan au stabilit data nunții! Când va avea loc evenimentul mult așteptat: „Mai trebuie să clarific o situație, dar în mare parte așa rămâne”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au stabilit data nunții! Când va avea loc evenimentul mult așteptat: „Mai trebuie să clarific o situație, dar în mare parte așa rămâne”

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan săptămâna trecută, după meciul din gala RXF. Momentul emoționant a fost transmis live, iar cei apropiați vedetei au fost alături de ei.

Momentul surprins și distribuit pe rețelele sociale a stârnit un val de reacții și comentarii pozitive la adresa celor doi.

Iancu Sterp a avut toată familia alături de el și s-au bucurat cu toții de acest moment important din viața sa și a viitoarei soții, Denisa Coțolan.

Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Iancu Sterp și Denisa au dezvăluit data nunții. Cei doi s-au dat de gol și toată lumea a aflat când și unde va avea loc evenimentul.

Când are loc nunta dintre Iancu Sterp și Denisa Coțolan?

Iancu Sterp a dezvăluit data la care va avea loc petrecerea de nuntă la care sunt așteptați sute de invitați.

„Ți-am zis, că m-am scăpat și data trecută. Pe 27 octombrie. Mai trebuie să clarific o situație, dar în mare parte așa rămâne,” a spus Iancu în cadrul emisiunii.

„Ne simțim extrem de onorați și bucuroși că ne-ați ales locația pentru nunta voastră de anul viitor.

Este o adevărată plăcere să vă avem alături în acest moment special din viața voastră.

Dorim tuturor mirilor Casă de Piatră și sperăm că locația noastră va deveni un loc în care veți trăi amintiri frumoase și veți simți mereu că sunteți bineveniți,” a fost anunțul organizatorilor localului în care va avea loc nunta celor doi.

Iancu Sterp a cerut-o pe Denisa Coțolan după meciul din gala RXF

Deși a pierdut lupta cu George Zănoagă, fiul cel mic al familiei Sterp s-a declarat învingător. Acesta a scos inelul și a cerut-o pe aleasa inimii sale, Denisa, în fața întregilor spectatori.

Denisa a urcat în ring, unde acesta o aștepta în genunchi și a izbucnit în plâns, de emoții.

„Pentru mine oricum este un câștigător și cel mai tare. Pe el îl cred cel mai tare și cel mai bun și astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat.”, a dezvăluit Denisa Coțolan, după ce a fost cerută în căsătorie, la finalul meciului, pentru WOWnews.


Distribuie