• Home
  • Știri
  • Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”
Decizie radicală luată de Irinel Columbeanu, în urma problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Este vestea amomentului în showbizul românesc. Irinel Columbeanu a juns la azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani l-au îngenuncheat, așa că fostul prosper om de afaceri a decis să se mute la căminul unde a locuit și tatăl lui în ultimii săi ani din viață. Irinel Columbeanu a discutat cu fiica sa, Irina, dar și cu fosta soție, Monica Gabor, și le-a comunicat decizia luată.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Ieri, în topul milionarilor din România, astăzi, într-un azil. Cam așa ar putea fi descrisă în doar câteva cuvinte viața fostului magnat de la Izvorani, Irinel Columbeanu.

În ultimii ani, a pierdut tot: bani, case, mașini – toată averea, iar fiica sa, Irina, cea pe care o iubește nespus de mult, se află la mii de kilometri distanță și nu îi poate alina suferința decât printr-un video call răzleț.

Irinel Columbeanu a luat decizia de a se muta într-un azil din Snagov, unde a locuit și tatăl lui în ultima parte a vieții sale.

Fostul om de afaceri spune că se simte împăcat cu decizia luată și că îi este mult mai bine aici, la Fundația Sfântul Ioan, unde locuiește de aproximativ două săptămâni.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit aici decât eram unde am stat până acum”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea Fiță cu Adiță.

Fondatorul căminului, Ion Cassian, îi este alături lui Irinel Columbeanu și speră să se simtă bine la azil.

„În continuare vrem să fim alături de dânsul și să îi fie din ce în ce mai bine. Poate în aceste câteva zile cât a stat la noi și-a făcut o părere.”, a mărturisit Ion Cassian.

Speră ca fiica lui să vină să îl viziteze la azil

Irinel Columbeanu a mărturisit că a fost deja vizitat de fosta lui iubită, Oana și a luat legătura și cu fiica sa, Irina și fosta soție, Monica Gabor, pentru a le comunica decizia uată. Cele două locuiesc de ani buni în Statele Unite, iar fostul afacerist speră ca într-o bună zi să vină să îl viziteze la centru.

”M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani își amintește că în trecut venea zilnic la azilul în care s-a mutat de curând pentru a-și vizita tatăl.

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… sunt amintiri plăcute aici.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.


Distribuie