• Home
  • Știri
  • ”L-am iubit foarte mult. El nu este fericit. Dacă s-ar despărți…” Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe, la 12 ani de la divorț

”L-am iubit foarte mult. El nu este fericit. Dacă s-ar despărți…” Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe, la 12 ani de la divorț

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a ținut primele pagini ale ziarelor în anul 2011, însă și acum prezintă mare interes pentru fani, mai ales că amândoi au o comunitate mare de urmăritori și sunt cunoscuți de toată lumea. Spre surprinderea tuturor, deși are un mariaj frumos cu Alex Ashaf, frumoasa brunetă a decis să le răspundă internauților și să lămurească pentru totdeauna subiectele legate de căsnicia cu Pepe și despărțirea de el.

Oana Zăvoranu a vorbit despre mariajul cu Pepe la 12 ani de la divorț
Oana Zăvoranu nu a ezitat și a spus clar că în timpul mariajului, sentimentele ei de iubire pentru Pepe au fost foarte mari. De asemenea, a explicat că între ei a fost o frumoasă poveste de dragoste și s-au iubit nebunește, însă până la un moment dat. Ba mai mult, declarația cu care a surprins pe toată lumea este aceea că Pepe nu este fericit în mariajul pe care-l are, ceea ce ridică numeroase semne de întrebare.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?’, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

Oana Zăvoranu: ‘Nu l-am mai iubit, de aceea am divorțat de el’
Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea când a spus despre Pepe că nu este fericit în prezent cu relația lui, însă nu a dezvoltat prea mult această afirmație, ci a vorbit despre motivele divorțului. Vedeta a recunoscut că sentimentele pentru Pepe s-au dus în ultimele luni de relația, iar ea s-a îndrăgostit pe atunci de un alt bărbat, astfel că au ajuns să se separe, însă cu mare scandal.

‘Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.’, a mai spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.


Distribuie