• Home
  • Știri
  • Maia, Fata Lui Teo Trandafir, Are Iubit: ”Mi L-A Prezentat!”

Maia, Fata Lui Teo Trandafir, Are Iubit: ”Mi L-A Prezentat!”

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit. Acest lucru a ieşit la iveală după ce Teo a fost invitata lui Măruţă la podcastul lui şi a făcut dezvăluiri în acest sens. De asemenea, veceta de televiziune a povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci a fost nevoota să intervină ”în forţă”.

Teo Trandafir a fost invitată lui Cătălin Măruţă la podcastul lui, acolo unde a vorbit, între altele, şi despre Maia, fetiţa pe care a adoptat-o. A povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci Teo a intervenit ”în forţă”.

Cum l-a speriat pe băieţelul care o chinuia pe Maia? Povesteşte Teo Trandafir, după ce a întrebat-o de Măruţă dacă nu au fost problem de acest fel.

”L-a şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea vu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucăm într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit

Care avea să explice şi contextual. Juca într-un serial şi, când a avut puţin timp, a plecat de la filmări, aşa cum era îmbrăcată pentru rolul de poliţist, şi s-a dus la şcoală, unde la întâlnit pe băiatul care-I şicana fetiţa. Altfel, Teo a spus că a făcut o adopţie perfectă, iar cazul ei nu seamănă cu cel al Lumintei Anghel unde au fost nişte probleme la un moment dat.

Maia (17 ani) are şi un iubit, pe care Teo l-a cunoscut. ”Ţi-a prezentat un băiat?”, a întrebat Cătălin Măruţa. A venit, prompt, răspunsul dar şi povestea amuzantă. ”Mi-a prezentat, normal, că e frumoasă şi deşteaptă! Cum să nu mi-l prezinte, n-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”, povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir şi-a deschis sufletul în faţa lui Măruţa: a vorbit liber şi despre începuturile sale în rolul de mămica.

“Am plecat de acasă cum mă vezi, m-am întors acasă cu un copil mic. Maia încă nu se născuse şi toată lumea spunea că sunt nebună, pentru că existau copii născuţi, li se făcuseră analizele. Nu mi-a trebuit nimic, ştiam că e ea”, a povestit Teo Trandafir.

Mitul rivalităţii dintre Măruţă şi Teo, spulberat

Despre Cătălin Măruţă şi Teo Trandafir s-a zvonit mult timp că ar fi rivali. În timpul discuţiei, prezentatorul de la PRO TV i-a recunoscut lui Teo că pe vremea când modera “Tonomatul DP2” obişnuia să îi fure invitaţii de la emisiunea lui Teo, difuzată la orele după amiezii.

„Aflăm ce invitaţi urma să ai şi îi sunăm şi îi întrebăm dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească şi două ore, la Teo, doar 10 minute”, a povestit Măruţa.

Cei doi au ţinut să lămurească şi situaţia cu privire la rivalitatea dintre ei.

„Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îţi cer părerea, să ştiu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu ştie”.

” Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naşte altul. Asta nu înseamnă că un nou născut ia viaţa celuilalt. Oricum se terminase”, a declarat Teo.

” Mă bucur că spui asta pentru că mi-ai luat o mare povară de pe suflet”, a mai adăugat Măruţă.


Distribuie