• Home
  • Știri
  • Maia Morgenstern este în doliu! „Cumplită veste!” A murit la vârsta de doar 37 de ani

Maia Morgenstern este în doliu! „Cumplită veste!” A murit la vârsta de doar 37 de ani

Maia Morgenstern suferă cot la cot cu colegii săi din teatru. Actrița deplânge o mare pierdere din lumea actoriei și transmite un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Doliu în lumea actoriei. O mare actriță s-a stins din viață la 37 de ani

Regretul s-a revărsat în lumea teatrului și a artei scenice odată cu vestea tragică a trecerii în neființă a Marinei Mălâia, talentatul și apreciatul regizor tehnic, la vârsta de numai 37 de ani.

Femeia a dus o luptă c cu crâncenă cu o boală necruțătoare, care a luat-o prea devreme din această lume.

„Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook.

Mesajele triste, de regrete, au curs pe rețelele sociale, iar nume sonore din lumea artei au exprimat public profundul lor regret în fața acestei pierderi neașteptate.

„Cu Marina Cristina Mălâia și Elisei Alisa, în cele mai fericite clipe de viață, cu sufletele doldora de proiecte frumoase. Ea a vegheat din regia de scenă la buna desfășurare a unuia din cele mai frumoase și grele spectacole în care am cântat la Teatrul de Comedie. Îți mulțumesc, draga mea Marina! Dormi în pace pe cea mai frumoasă scenă a Împărăției Cerurilor!”, a scris în mediul online soprana Daniela Ciociea.

„Răvășitor de nedreaptă suferință. om tânăr frumos, tăcut, luminos, capabil, mereu binefăcător. Marina noastră a plecat”, a transmis Dorina Chiriac.

Mesajul transmis de Maia Morgenstern, după moartea Marinei

Maia Morgenstern, o emblemă a scenei românești contemporane, și-a exprimat profundul său regret prin intermediul unei declarații emoționante.

„Condoleanțe! Cumplită veste!”, a scris Maia Morgenstern în mediul online.

Drum lin către stele, Marina Mălâia!


Distribuie