• Home
  • Știri
  • Mărul Pe Care-L Alegi, Spune Multe Despre Personalitate…

Mărul Pe Care-L Alegi, Spune Multe Despre Personalitate…

Suna ca o gluma, dar nu este deloc asa! In functie de marul pe care l-ai alege ca sa-l mananci poti sa afli multe lucruri interesante despre tine. In plus, doar stii ca acest fruct e foarte vechi pe Pamant. Iar in Biblie stii cum e numit marul, nu-i asa? Fructul interzis.
UITE CE SPUNE MARUL PE CARE L-AI ALES DESPRE ARHETIPURILE TALE INTERNE

Marul nr. 1 – Esti un om cinstit si onest. Niciodata nu incerci sa musamalizezi adevarul, chiar daca uneori e extrem de dureros.

Nu esti o persoana cu ganduri ascunse. In plus, nu-ti este teama sa fii tu! Pe scurt, nu ai masti. Si, nu stim daca e un bonus sau nu, dar, cu siguranta, ai o capacitate incredibila de a trece peste cu bine peste esecuri si succese.

Esti fericit prin lucruri mici, nu te ingrijorezi din orice fleac. O placere aparte iti poate oferi un sumplu mar, rupt direct de pe ramura unui pom.

Marul nr. 2 – Ai un caracter jucaus si esti o persoana energica. Dusmanul tau nr. 1 e plictiseala, tocmai de aceea iti construiesti o viata plina de evenimente si o multime de aventuri. Marul tau e din caramela, presarat cu ciocolata si nuci!

Marul nr. 3 – Esti un om interesant. Cel putin asta cred toti cei din jurul tau, insa tu ai alta parere. Esti foarte optimist si ai un simt foarte dezvoltat pentru frumos. IN plus, asta ii inspira pe oameni.

Tot ce se intampla in viata ta e extrem de interesant pentru cei din jur. Fara sa ai intentia, esti persuasiv. Visezi la o bucata de tarta cu mere facuta acasa, poate chiar de bunica ta.

Marul nr. 4 – Esti un om de nadejde, ai calitati rare – printre care fidelitatea – si ai capacitatea de a fi echilibrat in fapte, sentimente si ganduri. Nu esti genul care vorbeste ca o moara stricata – mai mult asculti decat vorbesti, iar asta iti place. O ceasca de compot din mere te poate fericit.

Marul nr. 5 – Fie ca-ti sunt prieteni sau nu, cand te vad, oamenii se bucura. Ai o viata plina, astfel incat nu ai nevoie sa faci sporturi extreme ca sa ai parte de adrenalina. Apreciezi gusturile, formele si mirosurile fiecarei zile, potrivit eustiu.com.

Marul nr. 6 – Esti o persoana haioasa. Ai un creier viu si o reactie fina. Pe scurt, iti dai seama din zbor de anumite lucruri. Desi nu esti prea comunicativ, uneori poti fi destul de vorbaret. Esti amuzant, dar si inteligent in acelasi timp.


Distribuie