• Home
  • Știri
  • Oana Lis a spus adevărul despre starea lui Viorel Lis

Oana Lis a spus adevărul despre starea lui Viorel Lis

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!, spunând adevărul despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei, din acest moment.

De altfel, pe platformele de socializare, Oana a și transmis, zilele trecute, în stilul caracteristic, un mesaj ironic către cei care care au răspândit aceste informații false, făcând o glumă cu tentă macrabră.

„Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct. Oana spune că e pregătită pentru e mai rău.

„Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, ne-a mai spus Oana Lis.

Oana Lis: „Vrea să moară în patul lui”

În ultimii patru ani, fostul edil al Bucureștiului, a stat internat mai mult prin spitale. Acum, fostul primar nu mai vrea, însă, să audă de unitățile spitalicești din România.

Acesta și-a rugat soția, cu lacrimi în ochi, să-l lase să-și dea obștescul sfârșit acasă, în patul lui.


Distribuie