• Home
  • Știri
  • Oana Zăvoranu, dezvăluiri după anunțul divorțului de Alex Ashraf. Cum a aflat că este înșelată. „Mai rău nu se poate!”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri după anunțul divorțului de Alex Ashraf. Cum a aflat că este înșelată. „Mai rău nu se poate!”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să divorțeze după șapte ani de căsnicie, iar acum ies la iveală noi detalii legate de motivul separării lor.

Oana a confirmat decizia de separare prin intermediul unei postări distribuit pe rețelele de socializare, dar și printr-o declarație la Antena Stars, unde a spus că de acum este “o femeie liberă care are de unde alege”.

Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf a depus actele de divorț: „Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii”
„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu, așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele” – a precizat Oana Zăvoranu, după ce pe portalul justiției a apărut acțiunea de divorț intentată de soțul ei.

Actrița a vorbit recent despre infidelitățile lui Ashraf și spune că a aflat în urmă cu câteva luni despre banii pe care el i-ar fi cheltuit cu amanta sa. Potrivit cancan.ro, site care a publicat și primele imagini cu cea cu care Ashraf ar fi înșelat-o pe Oana Zăvoranu, femeia pentru care vedeta a fost părăsită ar fi o tânără apropiată vârstei lui, căreia el îi plimbă câinii și pe care o așteaptă acasă la întoarcerea din Geneva, de unde lucrează.

Oana Zăvoranu spune despre amanta fostului ei soț că este o femeie “de la bordel”.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!


Distribuie