• Home
  • Știri
  • Prin ce a trecut Gabriela Cristea până să rămână însărcinată. Prezentatoarea TV i-a propus soțului ei să facă un copil cu o altă femeie: „Am plâns atunci…”

Prin ce a trecut Gabriela Cristea până să rămână însărcinată. Prezentatoarea TV i-a propus soțului ei să facă un copil cu o altă femeie: „Am plâns atunci…”

Prin ce a trecut Gabriela Cristea până să rămână însărcinată. Prezentatoarea TV i-a propus soțului ei să facă un copil cu o altă femeie: „Am plâns atunci…”
Până când Dumnezeu i-a dat două „comori” superbe, Gabriela Cristea a luptat din greu ca să rămână însărcinată. Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut și despre faptul că i-a sugerat lui Tavi Clonda să facă copil cu altă femeie. Iată care a fost răspunsul lui!

O vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă Gabriela Cristea a trecut prin momente grele pentru a rămâne însărcinată. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile iubirii s-a chinuit o lungă perioadă de timp, în ciuda tratamentelor la care a apelat. Vedeta a rămas însărcinată la vârsta de 43 de ani și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Victoria.

Cât de greu i-a fost Gabrielei Cristea ca să rămână însărcinată

Gabriela Cristea susține că a făcut analize o lungă perioadă de timp, iar la un moment dat nu a mai suportat acest lucru și a vrut să renunțe la definitiv la șansa de a avea un copil. Acum, vedeta are două fetițe minunate, Victoria și Iris.

”Când rămâi însărcinată primul lucru ca să ți se confirme sarcina și să se vadă că totul decurge bine, medicul te trimite să faci o analiză și care îți indică o cantitate de hormoni care se regăsește în sânge.

Știu că după ce făceam inseminări știu că trebuia să fac această analiză. Am făcut o dată, am făcut de două, am făcut-o de o sută de ori, nu mai puteam. Când eram cu Tavi venise încă o analiză, i-am zis că eu nu pot să mă uit și să se uite el.

El a deschis fișierul și el mi-a zis că o să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta. Am plâns atunci… El a fost mult mai puternic decât mine. Ăla a fost momentul în care am zis: „Gata, ne oprim că nu mai pot!”.”, a declarat Gabriela Cristea la ”Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

Gabriela Cristea i-a sugerat lui Tavi Clonda să facă copil cu o altă femeie

Gabriela Cristea a mărturisit că pe atunci i-a sugerat lui Tavi Clonda să facă un copil cu altă femeie, însă acesta i-a răspuns că s-a căsătorit din dorința de a rămâne toată viața cu ea, chiar dacă nu vor putea să aibă un copil.

”Am avut o discuție atunci cu Tavi și i-am zis dacă vrea să ne despărțim, dacă crede că ar putea face un copil cu o altă femeie, nu o să am nimic împotrivă. El mi-a zis atunci așa, când te-am luat de nevastă și când am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru omul care ești.

Ok, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu, iar dacă Dumnezeu vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Am avut discuția asta. Noi nu aveam probleme de sănătate, eram apți amândoi.”, a mărturisit Gabriela Cristea la ”Te Ascult cu Ilinca Vandici”.


Distribuie