• Home
  • Știri
  • Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre bărbații din viața lor

Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre bărbații din viața lor

Ramona Olaru și Alina Pușcaș au onorat prezența la un eveniment monden din Capitală și ne-au oferit un interviu comic în exclusivitate pentru Playtech Știri. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu ne-a dezvăluit că o urmărea pe Alina Pușcaș încă din perioada în care aceasta juca în seriale TV și a recunoscut că și-a dorit să o „copieze”.

Asistenta TV s-a dus la medicul estetician și i-a cerut implanturi mamare, astfel încât să aibă sânii exact ca ai prezentatorei de la Te Cunosc de Undeva. Bineînțeles, medicul a făcut tot posibilul, iar dorința i-a fost îndeplinită:

„Este cel mai greu lucru să dau sfaturi, cred că cel mai bine și cel mai ușor pentru toată lumea este să prindă din mers de la mine, așa cum am prins și eu de la alții și am ajuns în punctul ăsta pentru că am venit de la fermă și am ajuns singură pentru că am prins din stânga și din dreapta tot.

Alina era preferata mea când era la Narcisa Sălbatică, atunci am avut eu televizor prima dată. Era în două culori, era și alb-negru și color, depindea… Mă rog, îmi plăceau sânii Alinei foarte mult și am zis că atunci când voi fi mare, voi avea sâni ca ai Alinei. Acum, am fix cum avea ea acolo în filmare.

Nu este o glumă! Asta am manifestat, iar când am ajuns la medic și i-am spus cum vreau, medicul a făcut așa cum a considerat el și totuși, au ieșit forma și modelul cum îi are Alina!”, ne-a declarat Ramona Olaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ramona este sigură că vrea să se mărite. Atenție: Asistenta de la Neatza este în căutare de soț:

„Noi suntem prietenoase doar așa între noi. Am cunoștinte, nu am prieteni, pentru că nu îmi place să îmi țin oamenii extraordinar de aproape. Eu sunt omul care ajută foarte mult, dar nu stau să mă suni toată ziua, să vorbim la telefon.

Mă sunase cineva, nu era iubitul. Eu nu am iubit! Sunt în căutare, vreau soț direct! Nu mai vreau iubit! Vreau să vină, să fie hotărât, să îmi spună că mă ia direct și facem un copil! Hai să ne luăm, ce să mai? Ce să mă mai sperie pe mine? După ce am trecut prin atâtea…Nu mă mai sperie nimic, nu am limite!”, ne-a spus Ramona.

De altfel, Alina Pușcaș ne-a mărturisit că o sună frecvent pe Ramona, dar aceasta, de cele mai multe ori, nu răspunde la telefon:

„Spre deosebire de Ramona, eu am o prietenă cea mai bună! O sun eu des pe Ramona, dar nu contează dacă nu-mi răspunde, nu pun la suflet. Cumva, suntem în aceeași clădire și mi se pare că locuim în aceeași casă. Nu simt că mă evită niciodată sau ceva de genul ăsta.”, ne-a spus prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva.


Distribuie