• Home
  • Știri
  • Spectatorii de pe Arena Națională, parfumați cu „Pasadena 94”, o amintire olfactivă a Generației de Aur

Spectatorii de pe Arena Națională, parfumați cu „Pasadena 94”, o amintire olfactivă a Generației de Aur

„Generația de Aur” are acum parfumul „Pasadena 94”, un proiect realizat de Maria Popescu, fiica fostului fotbalist Gică Popescu. Parfumul a fost prezentat pentru prima dată la Arena Națională, în timpul și la pauza unui meci, unde spectatorii au avut ocazia să îl testeze.

Gică Popescu a declarat că a dorit să creeze un parfum care să evoce amintirea momentelor excepționale de pe stadionul Pasadena ’94. „Am considerat că cel mai potrivit nume pentru acest parfum este Pasadena ’94, locul unde am avut cele mai bune performanțe. A fost stadionul unde n-am pierdut niciun meci”, a spus Popescu.

Maria Popescu, cea care a dus la bun sfârșit acest proiect, a fost prezentă la meci alături de fiica lui Ilie Dumitrescu, Mayra Daria. Aceasta, în vârstă de 18 ani, este absolventă a Școlii Cambridge și face parte din familia numerosă a lui Ilie Dumitrescu, care are, în total, patru copii.

Parfumul „Pasadena 94” este menit să aducă un omagiu performanțelor Generației de Aur și să creeze o legătură olfactivă cu memoria acelor momente istorice. Prin acest proiect, Gică Popescu și fiica sa, Maria, doresc să aducă în prezent parfumul victoriei de atunci, din vara anului 1994.


Distribuie