• Home
  • Știri
  • TELEFONUL CARE L-A FĂCUT PE IRINEL COLUMBEANU SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI. L-A SUNAT MR. PINK ȘI I-A FĂCUT O OFERTĂ ȘOCANTĂ!

TELEFONUL CARE L-A FĂCUT PE IRINEL COLUMBEANU SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI. L-A SUNAT MR. PINK ȘI I-A FĂCUT O OFERTĂ ȘOCANTĂ!

TELEFONUL CARE L-A FĂCUT PE IRINEL COLUMBEANU SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI. L-A SUNAT MR. PINK ȘI I-A FĂCUT O OFERTĂ ȘOCANTĂ!
Diagnosticat cu alhzimer, Irinel Columbeanu a fost internat de prieteni într-un azil cochet, după un episod uluitor, în care a ieșit dintr-un supermarket și nu a mai știut cum să ajungă acasă. Zilele trecute, Irinel a primit un telefon de la MR Pink, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. CANCAN.RO are toate detaliile discuțiilor dintre cei doi.

A fost unul dintre milionarii României și i-a plăcut să trăiască pe picior mare, într-un lux absolut, înconjurat de femei frumoase și petreceri nenumărate.

Afacerile neinspirate l-au adus, însă, pe Irinel Columbeanu, în pragul sărăciei. Fostul soț al Monicăi Gabor a trăit în ultimii ani modest, după ce a pierdut tot. Astfel, el s-a mutat într-un apartament cu chirie, a condus o mașină de 4000 de euro și s-a descurcat foarte greu cu banii.

Și-a trăit perioada de sărăcie cu mai multă demnitate decât atunci când era miliardar și părea că s-a obișnuit cu noua lui situație. Un necaz nu vine, însă, niciodată singur. Fostul afacerist a fost diagnosticat cu alhzimer și a început un tratament care să încetinească boala.

În urmă cu câteva luni, însă, Irinel a trecut printr-un moment cumplit, dezvăluit, în exclusivitate, de CANCAN.RO : „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, ne-a mărturisit un apropiat al acestuia.

În aceste momente, Irinel Columbeanu se află la azilul lui Ion Cassian, acolo unde și-a trăit ultimii ani și Zina Dumitrescu. I s-au făcut analize complete și a fost evaluat de un neurolog și de un psihiatru pentru ajustarea tratamentului.

Onorariul de 3000 de lei pe lună este achitat, momentan, de către prieteni, care au făcut chetă, pentru a-i oferi o bătrânețe cât mai liniștită. Nici familia nu l-a uitat pe Irinel. Fiica acestuia, Irina, i-a trimis tatălui său 200 de dolari din propriile economii, promițându-i că îl va ajuta cu bani în fiecare lună. Zilele trecute, fostul om de afaceri a primit un telefon care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Conform surselor CANCAN.RO, MR PINK l-a sunat și i-a făcut o ofertă uluitoare: “I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală.

Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.RO.


Distribuie