• Home
  • Meteo
  • Vremea o ia razna de miercuri, 11 octombrie. ANM a modificat prognoza meteo. La cât vor ajunge temperaturile

Vremea o ia razna de miercuri, 11 octombrie. ANM a modificat prognoza meteo. La cât vor ajunge temperaturile

Vremea o ia razna de miercuri, 11 octombrie. ANM a modificat prognoza meteo. La cât vor ajunge temperaturile
ANM anunță că vremea se schimbă iar de miercuri, 11 octombrie. Vin temperaturi complet neașteptate pentru luna octombrie, ceață și nu numai, după cum spun meteorologii.

ANM a publicat prognoza meteo pentru miercuri, 11 octombrie. Conform meteorologilor, vremea se încălzește, spre deosebire de cum a fost în zilele precedente.

Chiar și așa, acest lucru nu este valabil în toată țara. Temperaturile maxime la nivel național nu depășesc 24 de grade, miercuri, 11 octombrie, spun meteorologii de la ANM.

De cealaltă parte, minimele la nivel național se vor încadra între 4 și 14 grade. Frigul rămâne însă în zona depresiunilor Carpaților Orientali. Aici va fi prăpăd din punct de vedere termic. Termometrele vor arăta chiar și până la 1 grad.

„Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor faţã de zilele precedente, astfel că valorile termice se vor situa în jurul normelor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 şi 14 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre 1…2 grade. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în centrul ţării se va semnala ceață”, arată prognoza meteo publicată de cei de la ANM.

ANM anunță cum va fi vremea de miercuri, 11 octombrie

Și în București vremea se mai încălzește, însă nu putem compara temperaturile cu cele din weekend, spre exemplu. Conform meteorologilor, cerul va fi variabil, miercuri, 11 octombrie, în Capitală.

Vântul va sufla și el slab, dar și moderat, iar temperaturile maxime nu depășesc 21 de grade. În ceea ce privește minimele din timpul nopții, acestea vor scădea până la 10 și chiar și până la 7 grade, mai arată meteorologii de la ANM. Putem spune că toamna și-a intrat, deci, în drepturi, având în vedere fluctuațiile de temperaturi din ultimele zile.


Distribuie