• Home
  • Știri
  • Vulpița s-a întors din Germania! Unde a fost surprinsă Veronica Stegaru după ce a revenit în țară

Vulpița s-a întors din Germania! Unde a fost surprinsă Veronica Stegaru după ce a revenit în țară

Vulpița s-a întors din Germania, unde plecase la muncă, ceea ce înseamnă că nu a reușit să-și facă un rost pe meleaguri străine.

Veronica Stegaru plecase din țară deoarece se despărțise de iubit iar Viorel nu mai voia să audă de ea. Acum, Vulpița a revenit la casa părintească, unde s-a întâlnit cu fratele și sora ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Vulpița a decis să înceapă un nou capitol al vieții ei și a plecat în Germania, acolo unde urma să lucreze. De curând, însă, aceasta s-a întors în România, iar totul s-a aflat pe rețelele de socializare. Cum a fost surprinsă?!

Montura de la picior va dispărea în o săptămână! Ungeți-o…

La începutul lunii februarie, Vulpița și-a anunțat fanii din mediul online că a decis să facă o schimbare și astfel a plecat în Germania, mai exact în Berlin, la muncă.

Aceasta a dezvăluit că nu mai putea sta în România, așa că a trebuit să își câștige traiul cumva. Până acum nu se știe ce a făcut aceasta în străinătate, însă recent s-a întors acasă.

Zilele trecute, Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din casa părinților ei, alături de un mesaj în care a povestit că este bine și este alături de familia ei.

„Înapoi acasă. Bine sunt, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris Vulpița, pe contul de socializare.


Distribuie