Politica de confidențialitate

Bun venit pe pagina noastră de Politică de Confidențialitate. Scopul acestei politici este de a vă informa cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale atunci când utilizați platforma noastră.

  1. Colectarea și utilizarea datelor personale Colectăm anumite date personale atunci când utilizați platforma noastră, inclusiv adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitivul dvs., datele de utilizare a platformei, precum și alte informații pe care le-ați putea furniza voluntar, cum ar fi adresa dvs. de e-mail. Folosim aceste informații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri, pentru a ne asigura că platforma noastră funcționează corect și pentru a personaliza conținutul afișat pe site.
  2. Protecția datelor personale Ne angajăm să protejăm datele personale ale utilizatorilor noștri și să păstrăm confidențialitatea acestora. Am implementat măsuri de securitate fizice, electronice și administrative adecvate pentru a proteja datele dvs. împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.
  3. Dezvăluirea datelor personale Nu vom vinde, distribui sau transfera datele dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. în prealabil, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a ne conforma legii sau pentru a proteja drepturile și interesele noastre legitime.
  4. Drepturile dvs. privind datele personale Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor personale pe care le-am colectat despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor dvs. personale sau de a obiecta la procesarea acestora. Dacă aveți orice întrebări sau solicitări referitoare la datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată la sfârșitul acestei pagini.
  5. Modificări la politica de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări aduse politicii noastre de confidențialitate.

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care colectăm și utilizăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată mai jos.

Adresa de contact: [email protected].